GASTRONOMİ KULÜBÜ

AMAÇLAR

Üniversitemizde gastronomi bilinci oluşturmak ve gastronomi ve mutfak sanatlarına ilgi duyan öğrenci ve akademisyenler için etkinlikler düzenlemek.

FAALİYETLER

1. Alan ile ilgili konferans, seminer, sempozyum vb. etkinlikler, 2. Alan ile ilgili teknik geziler, 3. Gıda ve personel hijyeni, 4. Yiyecek-içecek organizasyonları, 5. Türk ve Dünya mutfağı, 6. Yiyecek- içecek kültürü, 7. Gastronomi tarihi.

TOPLULUK ÜYELERİ

Danışman Hocası: ARŞ. GÖR. ASİLHAN SEMİH MUTLUÇ

Başkanı: TOLGA KAYA 05340342715

Üye Sayısı: 145

Yönetim Kurulu:
MUSTAFA GÜNÜŞEN
TOLGA ARNAK
NEŞE YAMAÇ
HÜSEYİN SAMİ ARICI
ŞEHMUS YEL
TOLGA KAYA
BARIŞ KAYACAN
EMRE KÜLCÜOĞLU
MERYEM DEMİR
FATMA HURMA
HACER KURT
TUĞBANUR BAŞALA
RAHİME KOCAKAHYA
AYLİN KAPKAÇ
ABDÜSSAMET YILMAZ
FURKAN YILMAZ
FİGEN FİRDES EĞİLMEZ
PINAR ADALET