GIDA MÜHENDİSLİĞİ KULÜBÜ

AMAÇLAR

Gıda Mühendisliği öğrencilerinin mesleki gelişimleri için kuvvetli bir temel oluşturarak ve öğrencilerin gıda uygulamaları ve ilkeleri hakkında geniş kapsamlı bilgi birikimine sahip olmalarını sağlamak, sosyal, kültürel, sportif faaliyetlerle öğrencilerin moral ve kişilik gelişmelerini desteklemek.

FAALİYETLER

1. Teknik ve gezi ve faaliyetlerde bulunmak. 2. Gıda Mühendisliği hakkında seminer, konferans, panel düzenlemek. 3. Gıda Mühendisliği biliminin gelişimine katkıda bulunacak faaliyetlerde bulunmak. 4. Yeni gelen öğrencilere bölümü tanıtacak, adaptasyon sağlayacak faaliyetlerde bulunmak. 5. Bölüm birliği için tanışma çayı vb. düzenlemek. 6. Diğer üniversitelerin gıda mühendisliği bölümü ile irtibata geçmek ve işbirliği yapmak. 7. İl içi ve il dışı geziler düzenlemek. 8. Lisans eğitimi boyunca öğrencilerin okul içi ve okul dışı birbirleri arasında yardımlaşmak için faaliyetlerde bulunmak.

TOPLULUK ÜYELERİ

Danışman Hocası: PROF. DR. RAMAZAN ŞEVİK

Başkanı: BETÜL ÖZKAN 05059939669

Üye Sayısı: 18

Yönetim Kurulu:
BETÜL ÖZKAN
DENİZ KARAGÖZ
ALİ HIZLI
MERVE YILMAZ
SİNEM ÇELİK
ŞERİFE NUR YUMAK
CEREN LOKUM
SEMİHA KOZAN
HİLAL KURŞUN
HÜSNE YALÇIN
CEREN DOĞU
KEVSER KARACA
BERKAY OYMAK
HAYDAR GÜLER
HACERNUR YILMAZ
HÜMEYRA DEMİRCAN
FURKAN SUBAŞI
HÜSEYİN EMRE YORULMAZ