GASTRONOMİ KULÜBÜ

AMAÇLAR

Üniversitemizde gastronomi bilinci oluşturmak ve gastronomi ve mutfak sanatlarına ilgi duyan öğrenci ve akademisyenler için etkinlikler düzenlemek.

FAALİYETLER

1. Alan ile ilgili konferans, seminer, sempozyum vb. etkinlikler, 2. Alan ile ilgili teknik geziler, 3. Gıda ve personel hijyeni, 4. Yiyecek-içecek organizasyonları, 5. Türk ve Dünya mutfağı, 6. Yiyecek- içecek kültürü, 7. Gastronomi tarihi.

TOPLULUK ÜYELERİ

Danışman Hocası: ARŞ. GÖR. ASİLHAN SEMİH MUTLUÇ

Başkanı: SONER NERKİZ 05051489281

Üye Sayısı: 18

Yönetim Kurulu:
SONER NERKİZ
MUSTAFA GÜNÜŞEN
ÜMRAN YALÇIN
TOLGA ARNAK
NEŞE YAMAÇ
HÜSEYİN SAMİ ARICI
GÜLÜZAR DİLŞAH KÖŞK
ŞEHMUS YEL
TOLGA KAYA
BARIŞ KAYACAN
EMRE KÜLCÜOĞLU
MERYEM DEMİR
MELİKE ZERENAOĞLU
BERNA TOP
FATMA HURMA
ASLIHAN AYAZ
ÖMER BERKE CUROĞLU
HACER KURT